Όλα της Πέμπτης ...εύκολα

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ


Κορμός σκαντζόχοιρος θα είναι η ατραξιόν και η σπεσιαλιτέ του παζαριού μας.


2 πακέτα πτι μπερ (500γρ)
2 κουβερτούρες (250γρ)
250γρ μαργαρίνη
3/4φλ άχνη ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
1 σφηνάκι γάλα

για την επικάλυψη
125γρ κουβερτούρα
2κσ μαργαρίνη
3 smarties
αμύγδαλα ασπρισμένα κομμένα στα 4 και καβουρδισμένα

Σπάμε τα μπισκότα.
Λιώνουμε την κουβερτούρα.
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με την άχνη.
Προσθέτουμε το γάλα το κονιάκ και την κουβερτούρα. Σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε στο μείγμα 
τα μπισκότα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει.
Σε πιατέλα φτιάχνουμε σε σχήμα σκαντζόχοιρου και περιχύνουμε με την κουβερτούρα της επικάλυψης την οποία έχουμε λιώσει και έχουμε ανακατέψει με τις 2κ .σ μαργαρίνης.
Κολλάμε τα smarties για ματάκια και μυτούλα και καρφώνουμε τα αμύγδαλα για αγκάθια.
καλή μας επιτυχία!

πηγή:Συνταγόκοσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.