Όλα της Πέμπτης ...εύκολα

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ο ΠΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Σήμερα , 3/5/18, είχαμε την χαρά και την τιμή να μας επισκεφθεί , μετά από πρόσκλησή μας, ο κύριος Πάνος Χριστοδούλου. 

Συζητήσαμε για τα βιβλία του και κυρίως για τα βιβλία " Ο ΝΑΒΙΝΤ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" και 'Η ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ" που όλη τη χρονιά διαβάζαμε στην τάξη. Ήταν εκείνα τα βιβλία που αγαπήσαμε,  όχι  μόνο γιατί  τα θέματα που άγγιζαν ήταν πολύ  σημαντικά και άκρως σοβαρά, αλλά κι επειδή προσεγγίζονταν  με αμεσότητα και χιούμορ απίστευτο!  

Στο τέλος της συνάντησής μας του χαρίσαμε μερικούς σελιδοδείκτες που είχαμε φτιάξει με αφορμή τα βιβλία του και εκείνος υπέγραψε στην πρώτη σελίδα των βιβλίων μας.






















ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΟΣ






ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΟΣ



Ο Πάνος Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.
Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ήταν διευθυντής του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες και έχει συνεργαστεί με διάφορους φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σήμερα είναι διευθυντής του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
Άλλα βιβλία του:
Ο Ορέστης έχει ορέξεις και πόνο την κοιλιά, Άγκυρα, 2003, Το παιδί και τα θυμωμένα αστέρια, Άγκυρα, 2006, Ο Ναβίντ δεν ήρθε για διακοπές, Κέδρος, 2007, Τροχονόμος στα Κατσάβραχα, Κέδρος, 2009, Ο Ζαχαρίας και η Σπιτική Μπεσαμέλ, Κέδρος, 2010, Η μπάλα της ζωής τους, Κέδρος, 2012 (βραβείο λογοτεχνικού περιοδικού Ο Αναγνώστης), Μια αλλόκοτη ιστορία αγάπης, Άγκυρα, 2013, Πώς έμπλεξα με τη Δικαιοσύνη και άλλες άγνωστες λέξεις, Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη, 2015 (Κρατικό Βραβείο Κύπρου), Θαύμα! Οι καρχαρίες χορεύουν..., Κέδρος, 2017.
e-mail: panix72@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.